Meny
Kontakt
Lukk
Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du en kreativ jobb du ønsker hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 400 / kreativ@xr.no

Har du skilt, bildekor eller montasjearbeid du trenger hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 300 / skiltogdekor@xr.no

XR Visuell kommunikasjon består av en god gjeng med kreative problemløsere som har hovedkontor i Søgne, like utenfor Kristiansand.

XR Visuell kommunikasjon består av en god gjeng med kreative problemløsere som har hovedkontor i Søgne, like utenfor Kristiansand.

Vi er et kristiansandsbasert reklamebyrå som ble etablert i 2006. Vi har siden den gang utviklet oss fra å et lite reklamekontor i Søgne, til å bli en av landets ledende aktører reklame, kommunikasjon, skilt og dekor. Vi er en sammensatt gjeng som jobber med alle type visuelle løsinger, hvor vi dekker alt fra idé, konseptutvikling, design og tekstforfatting, til grafisk produksjon, montering og utvikling av nettløsninger. Som et komplett byrå evner vi å løse kommunikasjonsproblemer effektivt - på tvers av tradisjonelle og digitale flater. Kunder som DNB, Bring, Riis Bilglass, Brun og Blid, Volkswagen og Kristiansand Kommune har gitt oss kunnskap og erfaring i å kommunisere med ulike målgrupper.

Gjennom engasjement og tett dialog med våre kunder, har vi et fastsatt mål om å kunne tilby strategier og byråtjenester som gir resultater. 

Vi designer, produserer og monterer fra vårt kontor i Søgne, hos oss får du alle fag samlet under ett tak. - Vi er kreative problemløsere. 


om-oss.jpg
start-black.pngl.jpggaselle.pngbedrift.png