Meny
Kontakt
Lukk
Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du en kreativ jobb du ønsker hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 400 / kreativ@xr.no

Har du skilt, bildekor eller montasjearbeid du trenger hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 300 / skiltogdekor@xr.no

ref_2.jpg

Få solgt før du har begynt å bygge

6 Sep 2022
En boliginvestering er ofte den største investeringen en nordmann kommer til å gjøre i løpet av livet sitt, og derfor skal det ofte mye til for å overbevise oss om at huset eller eiendommen vi har sett på er den rette for oss. For å vise potensialet i eiendommen du skal selge må du vise den frem på best mulig måte, og ofte kan ikke kunden se potensialet i en tomt eller et prosjekt basert på planløsninger.

Vi i XR har siden 2006 levert 3D visualiseringer som virkelig får prosjektene til å leve, her har vi tatt plantegningene og laget bilder som virkelig viser prosjektets beste side. Visualiseringene er nesten naturtro og vanskelig å skille fra fotografier av ferdigprosjektet. Vi sier ofte at en bil selges fortere om den er nyvasket, å på samme måte selges en eiendom eller prosjekt fortere om bildene som ligger ute virkelig viser den beste siden av prosjektet.

Et boligvalg skal også være enkelt, kunder vil ikke knote mellom bilder for å se hvilke leilighet som koster hva og har hvilken utsikt, det må være lett og oversiktlig, derfor levere vi i XR noen av markedets beste boligvelgere slik at det blir lett for kunden å velge den rette boligen.

Skulle dere trenge skilt, bannere eller annet til prosjektet trenger dere heller ikke finne en annen leverandør for XR kan levere skilt, bannere og brosjyrer til alle prosjekter i alle størrelser. Alt vi trenger er målene og dine tanker, så er alt i boks.

Har du et prosjekt som trenger hjelp innen eiendomskommunikasjon, ta kontakt! Våre rådgivere har lang erfaring med 3D visualiseringer og kan hjelpe deg med alt du skulle måtte trenge.

John Åteigen
Prosjektleder
92 35 92 35
ja@xr.no

Marcus Billington
Team-/prosjektleder
93 91 91 93
bm@xr.no
REF_9.jpg REF_40.jpg REF_2.jpg REF_17.jpg

Vil du komme i kontakt?

Vi elsker kundedialoger og utfordringer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

start-black.pngl.jpggaselle.pngbedrift.png