Meny
Kontakt
Lukk
Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du en kreativ jobb du ønsker hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 400 / kreativ@xr.no

Har du skilt, bildekor eller montasjearbeid du trenger hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 300 / skiltogdekor@xr.no

fb.jpg

Øk din synlighet i sosiale medier med god strategi

5 Sep 2022
I dagens samfunn er det et «must» for bedrifter å være på sosiale medier, det er ikke lenger bare privatpersoner som benytter seg av plattformen, men man har sett et markant skifte i antallet bedrifter som synliggjør seg på digitale plattformer og det burde din bedrift også gjøre.

ifølge SSB bruker 73% av nordmenn sosiale medier daglig, det vil si at nesten 4 millioner er på diverse plattformer daglig og kan finne informasjon om din bedrift. Men hjelper det egentlig bare å ha en profil på de forskjellige plattformene?

Det å ha en profil på Linkedin, Facebook og Instagram er alltid lurt, men om bedriften ikke publiserer innlegg eller deler informasjon kan det virke som at bedriften ikke er aktiv eller ikke har noen kundehistorier å dele. Dette gir en motsatt effekt og det kan da gjøre at selv om kunden finner deg tar de ikke kontakt. For å motvirke dette er det lurt å dele innlegg regelmessig, men de aller fleste bedrifter ønsker ikke ansette en person bare for å dele ting i sosiale medier, og det er her XR Visuell kommunikasjon kan hjelpe deg.

Vi har en rekke forskjellige rådgivere og designere som kan hjelpe deg med å planlegge innlegg for en periode slik at bedriften din kan publisere innhold på et regelmessig basis, og om dere ønsker en bedre effekt kan vi også hjelpe dere med målrettet innleggene mot interessenter slik at annonser og innlegg treffer din målgruppe.

Har du spørsmål innen sosiale medier eller kommunikasjon på digitale plattformer? Ta kontakt med våre rådgivere innen SoMe / Kommunikasjon. 

John Åteigen 
Prosjektleder
92 35 92 35 
ja@xr.no

Marcus Billington 
Team-/prosjektleder
93 91 91 93 
bm@xr.no

Vil du komme i kontakt?

Vi elsker kundedialoger og utfordringer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

start-black.pngl.jpggaselle.pngbedrift.png