Meny
Kontakt
Lukk
Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du en kreativ jobb du ønsker hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 400 / kreativ@xr.no

Har du skilt, bildekor eller montasjearbeid du trenger hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 300 / skiltogdekor@xr.no

an9i3133.jpg

Øk merkevaresynligheten din med bildekor

4 Mar 2022
Se for deg at du er på vei til et oppdrag, men du sitter fast i køen i rushtiden, rundt deg sitter det flere titalls mennesker som potensielt kan bli kunder for din bedrift, og kanskje de til og med trenger dine tjenester eller produkter akkurat nå, men fordi de ikke ser deg vet de ikke at du er der.

Dette er et vanlig scenario og dessverre er det mange som ikke utnytter bilen sin som en reklameplass for bedriften, ved å helfoliere eller delfoliere bilen din utnytter du en gratis reklameplass som gjør at du skiller deg ut i mengden i trafikken. I tillegg til å reklamere for bedriften din beskytter den også bilen mot mindre riper og skader på lakken, noe som gjør at du får igjen mer for bilen når du bestemmer deg for å selge eller bytte bilen.

XR har mange kreative rådgivere og designere som elsker å lage et godt design for å få din bedrift til å skille seg ut i feltet. En av disse rådgiverne er Benjamin Toft, han har lang erfaring innen bildekor og vært med på å foliere utallige biler for bedrifter landet rundt.

Han anbefaler helfoliering fordi man rett og slett får mest for pengene. Bedriften ser ikke lenger ut som et enkeltmannsforetak og opererer på lik linje mede andre store eller større aktører. Samtidig beskytter du hele bilen mot skader og slitasje på lakken som gjør at du på best mulig måte bevarer bilen til den skal selges.

Har du spørsmål innen foliering eller bildekor? Ta kontakt med en av våre rådgivere, De kan hjelpe deg med det aller meste du skulle måtte lure på.

Benjamin Toft 
Prosjektleder 
Tlf. 92 32 92 32
bt@xr.no

John Åteigen 
Prosjektleder
Tlf. 92 35 92 35 
ja@xr.no
 
AN9I2833.jpg AN9I3129.jpg AN9I5445.jpg AN9I5817.jpg DSC_2810-Edit.jpg DSC_2900-Edit.jpg DSC_4644-Edit.jpg DSC_4509-Edit.jpg DSC_4501.jpg

Vil du komme i kontakt?

Vi elsker kundedialoger og utfordringer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

start-black.pngl.jpggaselle.pngbedrift.png