Meny
Kontakt
Lukk
Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du en kreativ jobb du ønsker hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 400 / kreativ@xr.no

Har du skilt, bildekor eller montasjearbeid du trenger hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 300 / skiltogdekor@xr.no

industridykk_main.jpg

Ny profil ga økt oppdragsmengde og ordrereserve

3 Mar 2022
I dagens samfunn ser man at kampen om kundene er stor for bedrifter rundt om kring i landet, mange konkurrerer med samme tjenester til relativt like priser, og dette gjør det vanskelig for kunden å velge ut en aktør for jobben, derfor valgte Industridykk å endre sin visuelle identitet.

Industridykk er i dag en bedrift som har gjort en rekke store og små oppdrag for forskjellige kunder, dette er alt fra å rense propellen på private båter til å hjelpe til med havinstallasjoner på strømkabler. Industridykk har kapasiteten og erfaringen til å ta på seg de store kundene, men like vell føler de ikke at de blir tatt seriøst nok til å ta på seg de store oppdragene, da tok Ole Martin Sørli grep.

Han visste at han måtte gjøre noe, og når det ikke sto på erfaringen, utstyret eller bemanningen sto det kun igjen logoen og bedriftens visuelle identitet. De tok kontakt med XR Visuell kommunikasjon som har lang erfaring innen visuell identitet og rebranding, de så fort at det ikke var noe problem med bedriftens navn, men at problemet lå på det visuelle. Logoen var gammel, nettsiden var mangelfull og var lite brukervennlig.

Etter noen korte kundemøter legger XR frem et forslag på logo og visuell identitet, her har de tatt essensen av hvem industridykk er og hva de ønsker å få frem til kundene sine. Fargene valgt for logoen var oransje og hvitt for å nettopp symbolisere det bedriften har brukt mange år på å bygge opp, tillit, troverdighet og enkelhet. Industridykks nye visuelle identitet gir en følelse av «hel ved», eller en bedrift man kan stole på som leverer samme kvalitet uansett oppdrag.

Ole Martin sier han er veldig fornøyd med arbeidet XR har gjort, fremover trenger ikke Industridykk lenger tenke på hvordan bedriften ser ut og de kan fortsette å fokusere på å levere den beste kvaliteten på oppdragene de har og kommer til å utføre i fremtiden.

Har du spørsmål om visuell identitet, logo eller kommunikasjon? Ta kontakt med en av våre rådgivere innen kommunikasjon og rebranding 

Benjamin Toft 
Prosjektleder 
Tlf. 92 32 92 32
bt@xr.no

John Åteigen 
Prosjektleder
Tlf. 92 35 92 35 
ja@xr.no
3.jpg 4.jpg 2.jpg 5.jpg 6.jpg

Vil du komme i kontakt?

Vi elsker kundedialoger og utfordringer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

start-black.pngl.jpggaselle.pngbedrift.png