Meny
Kontakt
Lukk
Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du en kreativ jobb du ønsker hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 400 / kreativ@xr.no

Har du skilt, bildekor eller montasjearbeid du trenger hjelp med, ta kontakt med oss på telefon eller e-post

+47 380 48 300 / skiltogdekor@xr.no

IK Start

Design, Kommunikasjon, Foto, Film, Montering, Skilt - Totalleverandør

XR er stolt av å bli valgt som ny leverandør av kommunikasjonstjenester for IK Start! 

Avtalen som gjelder kommunikasjonstjenester på alle flater er en viktig brikke for XR sin satsing mot å nå målet om å bli landsdelens beste hybride reklamebyrå.

- Vi er svært fornøyd med denne kontrakten, sier Christopher MacConnacher, daglig leder i IK Start. Prosessen har vært svært ryddig. I en konkurranse med flere byråer så hadde XR klare mål om hva og hvordan Start skal fremstå de neste 3 årene. Dette var en tydelig plan forankret i kjerneverdiene som gjenspeiler satsingen IK Start legger ned fremover. Dessuten har XR overbevist både med sin kompetanse og kapasitet over lengre tid. I tillegg tilbyr XR alt fra kreativ rådgiving, foto, film, design, produksjon og er en komplett partner for oss som bruker kommunikasjon i alle flater uten noen ekstra ledd. Dette gir oss en gunstig avtale med høy kvalitet. Vi gleder oss til samarbeidet, avslutter MacConnacher. 

Økt satsing!

XR øker sin satsing i hele landet og lar ikke koronaviruset stoppe verken nye avtaler eller det pågående arbeidet. 

- Det er spennende prosjekt IK Start holder på med. Vi har bygd opp XR stein for stein de siste årene og det samme ønsker IK Start med sin nye satsning - Vi vil rett og slett tilby vår innsikt, kompetanse og kreativitet til å løfte IK Start. Vi vil hjelpe sørlendingene til å finne kjærligheten til fotball igjen, med en god porsjon kreative problemløsninger sier Byråleder i XR, Christer Aase.

- Dette gir oss muligheten til å bli en større aktør innenfor sport og event, som er et satsingsområde for oss de neste årene. IK Start er en stor og profesjonell aktør, hvilket gjør at vi virkelig får vist vår service og leveranse til et større publikum. Vi har tatt alle forholdsregler i disse tider, så ordinære møtene har foregått som vanlig over lengre tid, mens de avsluttende forhandlingene og kontrakt har foregått via videomøter. Avtalen ble signert, scannet og sendt til oss i litt spesielle omstendigheter. Kake blir det når situasjonen har roet seg og det er forsvarlig å møtes igjen, legger han til.

start-mockup.jpg AN9I4838.jpg AN9I8783.jpg AN9I8880.jpg AN9I8839.jpg AN9I4814.jpg AN9I4818.jpg AN9I4821.jpg AN9I4831.jpg AN9I4852.jpg start cover.jpg
start-black.pngl.jpggaselle.pngbedrift.png